INdustritë tona

Duke filluar prej higjienës ambientale,
deri te trajtimi i pijeve!

Kompania Weinkos përpos që ka produkte për higjienë, ne poashtu kemi produkte të ndërlidhura me industritë e prodhimeve të pijeve të ndryshme, produkte të cilat janë në çarkullim të madh në tregun evropian. 

plastic bottle, water, nature-4760236.jpg
Prodhimi i UJIT MINERAL

Çka po e mundëson prodhimin e një uji
të shijshëm dhe kualitativ?

orange, juice, vitamin c-1921548.jpg
Prodhimi i PIJEVE JOALKOOLIKE

Pse disa pije joalkoolike kanë numër shitjeje më të madha

Water Sports

Fuerat aestu carentem habentia spectent tonitrua mutastis locavit liberioris inistra possedit.

Winter Sports

Fuerat aestu carentem habentia spectent tonitrua mutastis locavit liberioris inistra possedit.

Why Outdoor Adventure

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

What You Get

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.