Weinkos

kush jemi ne?

Weinkos është kompani e specializuar e cila që nga viti 2003 ofron Bioprodukte për prodhimin e verërave dhe lëngjeve, si dhe produkte e programe për mbajtjen e një higjiene standarde në prodhimtari, gastronomi, etj. Të gjitha produktet që ne ofrojmë janë me të gjitha standardet ISO, HCCP etj. Krahas furnizimit me produkte standarde, ofrojmë këshillime dhe trajnime për përdorimin sa ma efikas të produkteve si dhe ndihmë në zgjidhjen e problemeve në prodhimtari dhe higjienë!

Produktet tona dhe përfitimet e tyre

Produktet tona higjienike përfshijnë një gamë të gjerë të pastruesesve dhe dezinfektantëve për ambientin punues, linjën e prodhimit, dhe produkte për higjienë personale. Dezinfektantët e duarve me bazë alkooli që ne ofrojmë janë shumë efektivë për vrasjen e baktereve dhe viruseve, por gjithashtu janë të pasur me përbërës hidratues që parandalojnë tharjen e lëkurës. Pastruesit tanë të ambinetit punues janë të formuluar për të hequr papastërtitë dhe mikrobet pa dëmtuar sipërfaqet e ndjeshme.

Produktet tona janë krijuar për të mbështetur shëndetin tuaj duke ju ndihmuar të mbani një higjienë optimale në ambientin tuaj të fabrikës. Ne ju inkurajojmë të eksploroni gamën tonë të produkteve dhe të bëni një investim në shëndetin tuaj të trupit dhe të ambientit. 

Përfitimet e bioteknologjisë në verari

Përdorimi i bioteknologjisë në verari sjell përfitime të shumta. Fermentimi i kontrolluar me mikroorganizma të zgjedhur siguron cilësi të lartë dhe konsistencë në prodhimin e verës. Përveç kësaj, sensorët bioteknologjikë ndihmojnë në parandalimin e problemeve të mundshme gjatë fermentimit, duke reduktuar humbjet dhe duke rritur produktivitetin.

Për më tepër, këto teknologji lejojnë krijimin e verërave me profile shije të personalizuara, të cilat mund të përmbushin kërkesat specifike të konsumatorëve. Kjo rrit konkurrencën e kantinave në treg dhe ofron mundësi për zhvillimin e produkteve të reja dhe inovative.

Ne jemi të përkushtuar për të ndjekur zhvillimet më të fundit shkencore dhe teknologjike për t'ju ofruar produkte që plotësojnë dhe tejkalojnë pritshmëritë tuaja. Risitë tona në produktet higjienike dhe bioteknologjinë për verari janë rezultat i kërkimit dhe zhvillimit të vazhdueshëm, dhe synojnë të ofrojnë zgjidhje që janë jo vetëm efektive, por edhe të sigurta dhe të qëndrueshme.

Na kontaktoni

Nëse keni interesim për ndonjë industri apo produkt, për ndonjë pyetje apo dhe blerje, na kontaktoni në nr.telefoni, email ose caktoni takim.

Telefon

+383 49 112 528

+383 44 112 528

+383 48 604 575

Email

weinkos@yahoo.de

weinkos@hotmail.com