admin

HIGJIENA NË HALLA TË MËDHA DHE QENDRA TREGTARE

Higjiena e efikase, e shpejtë, precize dhe praktike në Restorante, Qendra tregtare, Hallave të mëdha, Objekteve hoteliere dhe e kuzhinave të tyre është sfidë, të cilën vetëm me produktet dhe këshillat që ofrojmë ne mund të sigurohet! WEINKOS shpk si përfaqësues ekskluziv dhe distributor për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni i firmës së njohur Gjermane WIGOL …

HIGJIENA NË HALLA TË MËDHA DHE QENDRA TREGTARE Read More »

INDUSTRIA E PËRPUNIMIT TË QUMËSHTIT

Higjiena e efikase, e shpejtë, precize dhe praktike në QUMSHTORE  DHE LINJAT TEKNOLOGJIKE TË PËRPUNIMIT TË TIJ është sfidë, të cilën vetëm me produktet dhe këshillat që ofrojmë ne mund të sigurohet! WEINKOS shpk si përfaqësues ekskluziv dhe distributor për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni i firmës së njohur Gjermane WIGOL dhe të atyre Thonhauser e …

INDUSTRIA E PËRPUNIMIT TË QUMËSHTIT Read More »

INDUSTRIA E PRODHIMIT TË PIJEVE JOALKOOLIKE

Higjiena e efikase, e shpejtë, precize dhe praktike në LINJAT TEKNOLOGJIKE TË LËNGJEVE DHE PIJEVE JOALKOOLIKE është sfidë, të cilën vetëm me produktet dhe këshillat që ofrojmë ne mund të sigurohet! WEINKOS shpk si përfaqësues ekskluziv dhe distributor për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni i firmës së njohur Gjermane WIGOL dhe të atyre Thonhauser e ZEP …

INDUSTRIA E PRODHIMIT TË PIJEVE JOALKOOLIKE Read More »

INDUSTRIA E PËRPUNIMIT TË MISHIT DHE PËR THERRËTORE

Ne, WEINKOS shpk, si përfaqësues ekskluziv dhe distributor për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni i firmës së njohur WIGOL dhe të atyre Thonhauser, AFCO e ZEP, ju sugjerojmë këto produkte dhe shërbime që ne ofrojmë për pastrim dhe dezinfektim të objektit tuaj si dhe higjienës personale të punëtorëve që punojnë aty. Propozojmë që në hyrje të …

INDUSTRIA E PËRPUNIMIT TË MISHIT DHE PËR THERRËTORE Read More »

INDUSTRIA E PRODHIMIT TË BUKËS DHE PRODUKTEVE PËRCJELLËSE

Higjiena e efikase, e shpejtë, precize dhe praktike në FABRIKAT E BUKËS, ËMBËLSIRAVE DHE PRODUKTEVE KONDITORE NË PËRGJITHËSI është sfidë, të cilën vetëm me produktet dhe këshillat që ofrojmë ne mund të sigurohet! WEINKOS shpk si përfaqësues ekskluziv dhe distributor për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni i firmës së njohur Gjermane WIGOL dhe të atyre Thonhauser …

INDUSTRIA E PRODHIMIT TË BUKËS DHE PRODUKTEVE PËRCJELLËSE Read More »

Higjiena ne gastronomi

Ne, WEINKOS shpk, si përfaqësues ekskluziv dhe distributor për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni i firmës së njohur WIGOL dhe të atyre Thonhauser, AFCO e ZEP, ju sugjerojmë këto produkte dhe shërbime që ne ofrojmë për pastrim dhe dezinfektim të kuzhinës dhe komplet restorantit tuaj, si dhe higjienës personale të punëtorëve që punojnë aty. 1. Për …

Higjiena ne gastronomi Read More »

Rest_artikulli

PROPOZIM PËR PËRDORIMIN E DISA PRODUKTEVE PËR PASTRIM DHE DEZINFEKTIM TË OBJEKTEVE HOTELIERE, HALLAVE TË MËDHA, QENDRAVE TREGTARE, RESTAURANTE DHE KUZHINA WEINKOS shpk si përfaqësues ekskluziv dhe distributor për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni i firmës së njohur Gjermane WIGOL dhe të atyre Thonhauser e ZEP ka kënaqësinë që të ju bëj një propozim ofertë për …

Rest_artikulli Read More »