Weinkos

Vendi juaj për produkte higjienike dhe bioteknologjike

Produktet tona janë të gjitha origjinale dhe të standardeve Europiane

 

Kush jemi ne?

Weinkos është kompani e specializuar e cila që nga viti 2003 ofron Bioprodukte për prodhimin e verërave dhe lëngjeve, si dhe produkte e programe për mbajtjen e një higjiene standarde në prodhimtari, gastronomi, etj. Të gjitha produktet që ne ofrojmë janë me të gjitha standardet ISO, HCCP etj. Krahas furnizimit me produkte standarde, ofrojmë këshillime dhe trajnime për përdorimin sa ma efikas të produkteve si dhe ndihmë në zgjidhjen e problemeve në prodhimtari dhe higjienë!

Produkte dhe metoda evropiane për kualitet higjienik maksimal në prodhimtari

Weinkos është përfaqësues i kompanive evropiane WIGOL nga Gjermania, Thonhauser nga Austria, AMORIM KORKEN SCHIESSER nga Zvicra, dhe ZEP – AFCO anglo-amerikane. Posedon ndër produktet më kualitative përdorimi i të cilave së bashku me zbatimin e këshillave dhe programeve që ofron, kanë ndikim të madh pozitiv në higjienën e fabrikës suaj nga e cila do të dalin produkte më cilësore, më të shishme, më të shëndosha dhe me një afat skadimi më të gjatë. 

Industritë që prodhojnë produkte ushqimore, janë industri të ndjeshme për nga ana e higjienës. Bakteriet që mund të shfaqen gjatë prodhimit janë mikroskopike, nuk duken me syrin e njeriut dhe mund të prishin apo dëmtojnë produktin tuaj. Produktet higjienike që ne ofrojmë për këto industri janë të çertifikuara me standarde ISO, dhe janë të domosdoshme për eliminimin e këtyre bakterieve dhe ofrimin e një sigurie higjienike për produktin e prodhuar.

Ne ofrojmë:

  • Produkte të çertifikuara me ISO
  • Udhëzime për përdorimin e produkteve
  • Ndihmë profesionale në zgjidhjen e problemeve higjienike
  • Dërgesë të shpejtë të porosive

produkte dhe programe higjienike për këto industri

Produkte dhe metoda evropiane në fushën e prodhimtarisë bioteknologjike në verari

Produktet tona bioteknologjike për verarinë përfshijnë enzima specifike, kultivime të pastërta të majave, dhe reagensa për analizat laboratorike. Enzimat ndihmojnë në përmirësimin e ekstraktimit të aromave dhe ngjyrave nga rrushi, duke rritur intensitetin dhe kompleksitetin e verës, ndikojnë në rritjen e sasisë, dhe pastërtisë së lëngut për fermentim. Kultivimet e majave janë të dizajnuara për të ofruar një fermentim të qëndrueshëm dhe të kontrolluar, duke siguruar që çdo shishe verë të ketë cilësinë më të lartë të mundshme. Ne ofrojmë mbështetje teknike dhe konsulencë për klientët tanë, duke siguruar që ata të mund të përdorin në mënyrë optimale produktet tona. Kjo mbështetje është e rëndësishme për të arritur rezultate të shkëlqyera në prodhimin e verës dhe për të përmbushur pritshmëritë e konsumatorëve. Investoni në produkte bioteknologjike të cilësisë së lartë dhe ndihmoni në avancimin e verarisë për një të ardhme më të qëndrueshme dhe më të suksesshme.

Përfitimet e Produkteve tona:

 
  • Cilësi më e lartë: Përmirësimi i fermentimit dhe stabilizimit të verës për një produkt final superior.
  • Efikasitet më i lartë: Reduktimi i kohës dhe kostove të prodhimit me procese të optimizuara.
  • Siguri më e madhe: Reduktimi i rrezikut të ndotjes dhe defekteve në verë përmes përdorimit të kulturave të pastërta dhe reagenseve të cilësisë së lartë.
  • Shije dhe aromë më e pasur: Përmirësimi i ekstraktimit të aromave dhe ngjyrave për një përvojë më të mirë të konsumatorit.

Na kontaktoni

Nëse keni interesim për ndonjë industri apo produkt, për ndonjë pyetje apo dhe blerje, na kontaktoni në nr.telefoni, email ose caktoni takim.

Telefon

+383 49 112 528

+383 44 112 528

+383 48 604 575

Email

weinkos@yahoo.de

weinkos@hotmail.com