Weinkos

kush jemi ne?

Weinkos, është e themeluar në vitin 2003!
Distribuojmë produkte bioteknologjike për prodhimin dhe trajtimin e: verërave, birrës dhe lëngjëve frutore nga kompani me renome botërore!
Distribuojmë dhe posedojmë poashtu, të gjitha produktet për higjienë dhe dezinfektim në industrinë ushqimore, në industrinë e pijve pijeve alkoolike dhe joalkoolike si dhe produkte për një higjienë moderne në gastronomi dhe në të gjitha amibentet e mbrendshme!
Të gjitha produktet tona janë nga Europa dhe SHBA-ja dhe i përmbushin të githa nivelet e standardet më të larta!
Shërbimi për klientë, zgjidhja e problemeve në prodhim dhe programet për higjienë
standarde janë disa nga armët tona të forta!

disinfection of hands, disinfection, disinfectant-4963086.jpg