Rreth Nesh

Rreth Nesh

Weinkos

Weinkos, është e themeluar në vitin 2003!
Distribuojmë produkte bioteknologjike për prodhimin dhe trajtimin e verërave, birrës dhe lëngjëve frutore nga kompani me renome botërore!
Distribuojmë dhe posedojmë poashtu, të gjitha produktet për higjienë dhe dezinfektim në industrinë ushqimore, në industrinë e pijve pijeve alkoolike dhe joalkoolike si dhe produkte për një higjienë moderne në gastronomi dhe në të gjitha amibentet e mbrendshme!
Të gjitha produktet tona janë nga Europa apo SHBA-ja dhe i përmbushin të githa nivelet e standardet më të larta!
Shërbimi për klientë, zgjidhja e problemeve në prodhim dhe programet për higjienë
standarde janë disa nga armët tona të forta!
Në depon tonë, në Fortesë të Rahovecit, kemi shumë nga produket nga të cilat furnizojmë klientët tanë! Natyrisht që mundësojmë furnizimin edhe me të gjitha produktet tjera të cilat mund ti gjeni tek partnerët tanë të cilët neve si Weinkos shpk na kanë pëfaqësues ekskluziv për Kosovë dhe Shqipëri! Klikoni dhe hulumtoni në ueb faqet e tyre dhe na shkruani për ato produktet që keni interes!

Ja kompanitë tek të cilat kemi ekskluzivitetin për shitje dhe distribuim për Kosovë dhe Shqipëri:
Eaton Technologies GmbH, Filtration Solutions for clean and pure products | Eaton
ZEFÜG GmbH Co.KG Zefüg – Produkte zur optimalen Weinbereitung | Home (zefueg.de)
Wigol W. Stache GmbH WIGOL | Cleaning disinfection for industry
THONHAUSER GmbH Your partner for innovative cleanliness in food and beverage production. :: Thonhauser
Zep Europe B.V. Zep Europe – The Global Partner
AFCO AFCO Insurance Premium Finance
Korken Schiesser GmbH Naturkork | Wien | Korken Schiesser Ges.m.b.H.